Skygreece Airlines

Η ARN τελικά δεν έγινε ποτέ.

Το Gatwick έγινε με περίπου 7 ώρες καθυστέρηση και η Asmara έχει 11 ώρες καθυστέρηση!

Departures
Code:
ASM	SGR	GW 2041	13/07/2014 13:15	13/07/2014 02:15	Late
Stockholm (Arlanda)	SGR	GW 2006		13/07/2014 13:45	Cancelled

Arrivals
Code:
London (Gatwick)	SGR	GW 2035	13/07/2014 08:20	13/07/2014 01:15	Arrived
ASM	SGR	GW 2042		13/07/2014 12:30	Late
 
Οι ακυρώσεις είναι θέμα πρακτορείου "παιδιά",ούτε το "κατσαρολικό" που έγραψε μια "ψυχή" φταίει ούτε η Skygreece,όσο για την καθυστέρηση που πήγε την κατάσταση πίσω είναι όπως ακριβώς σας το γράφω "ανεξάρτητη της θελήσεως όλων"....και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.Ο alex96 κάτι είχε γράψει προ καιρού για το πρακτορείο που μισθώνει το αεροπλάνο,για την ώρα δικαιώνεται απόλυτα.
 
Μα φίλε Κώστα αν δεν είχε κατσαρολικά και είχε αεροπλάνα της προκοπής θα έκανε συνεργασίες με πιο σοβαρά πρκτορεία αλλά βλέπεις τα σοβαρά προκτορεία προτιμούν και σοβαρές εταιρείες.
Αν αυτό που είπε ο φίλος alex 96 ισχύει ε τότε είναι χειρότερο γιατί πολύ απλά αν δεν πληρώνει το συγκεκριμένο πρακτορείο δεν θα πετάνε και βέβαια δεν θα πληρώνεται το προσωπικό.
Από όπου και να πιάσεις την εταιρεία μπάζει από παντού,εγώ βλέπω την μετεμψύχωση της HELLENIC IMPERIAL τις ίδιες ακριβώς ηλιθιότητες έκαναν ,πήγαν με σαράβαλα να κάνουν υπερατλαντικές αλλά αυτοί τουλάχιστον είχαν και 4 κινητήρες.
Είναι σαν να βάζεις ένα LADA 20ετίας να κάνει κάθε μέρα Αθήνα -Θεσσαλονίκη,όσες φορές και να το φτιάξεις πάντα θα έχει πρόβλημα,όσο για το κατσαρολικό εγω επιμένω γιατί έχω πληροφόρηση από μέσα ,το αεροπλάνο μου έχουν πει ότι είναι αρχαίο και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ανταγωνιιστεί τα καινούργια ούτε από άποψη ανέσεων αλλά ούτε από άποψη οικονομίας καυσίμων.
 
Το ποτήρι ξεχείλισε .Το site εχει όνομα airliners.gr .Η σελίδα airlines ειναι σαφώς παράγωγη.Παρακολουθείτε μια κοπέλα υποψήφια αεροσυνοδό που κανείς δεν ξέρει γιατί δεν την πήραν στην συγκεκριμένη εταιρία να βρίζει το 767 να το αποκαλεί κατσαρολικό και δεν αντιδράει κανείς.Το 767 ειναι το πώτο twinjet wide body που πέρασε τις 1000 μονάδες έχει 1160 παραγγελίες και θαυμάσιο ρεκόρ ασφαλείας .Κατασκευάζεται απο τους γκουρού των αεροπλάνων και εχει πίσω του χιλιάδες ωρες R&D .Αλλα πιτσιρίκια προφανώς αποκαλούν τα dash τα ΑΤR και τα FOKKER (pra-pra).Ελεος πια ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΑ τα αεροπλάνα ( ΚΑΙ το twin otter που προσγείωσε γνωστή ελληνίδα στο Princess Juliana.)
 
Παιδιά ωραία όλα αυτά αλλά εχθές για τις 2 πτήσεις που ειχαν μια από Αθήνα για Λονδίνο και μια από Λονδίνο για Αθήνα , η πρώτη έφυγε με 7 ώρες καθυστέρηση και η άλλη ακυρώθηκε.
τώρα επί τις ουσίας έκανα το λάθος και έκλεισα εισιτήριο από Λονδίνο για Αθήνα για την επόμενη βδομάδα με την SkyGreece και απ’οτι βλέπω θα κλαίω τα χρήματα μου.
Καμία ιδέα τι πρέπει να κάνω ώστε αν είναι τουλάχιστον να τα ακυρώσω και να πάρω τα χρήματα πίσω μπας και κλείσω με καμία άλλη αεροπορική ?
 
Το γράφω για να το καταλάβετε και όσοι δεν μπορείτε και όσοι δεν θέλετε.Τα όποια εισιτήρια βγάζετε δεν είναι της SKYGREECE,πως αλλιώς να το πω;Υπεύθυνο για ότι συμβαίνει είναι το πρακτορείο και μόνο αυτό.Και για να σας προλάβω δεν είμαι εκπρόσωπος τύπου της SKYGREECE....
 
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ αγαπητό μου airliners διαγράψτε όλους όσους επικρίνουν την skygreece δημοκρατικές διαδικασίες πάντα άλλωστε το έχετε κάνει τέχνη να διαγράφετε αρνητικά σχόλια στο fecebooκ.
Δεν πήγα σε καμία συνέντευξη της συγκεκριμένης εταιρείας αυτή την στιγμή είμαι Αγγλία εδώ και ένα χρόνο γιατί εδώ δεν είχε ψωμί ,τι να πει και η RYANAIR που την βρίζουν στο διαδίκτυο όλοι οι Ευρωπαίοι θα έπρεπε να ζητήσει να καταργηθεί το διαδίκτυο χαχαχα.
Όσο αφορά τα σαπάκια τα έχουν γράψει επωνύμως πιλότοι στο facebook και τους διαγράφατε μονομιάς.
 
Βριζε -Βρίζε τις εταιρίες .Τα αεροπλάνα αφησε στη μοίρα τους.Εκεί όμως και ΕΔΩ (πουδεν εχει ψωμί) μην πετάξεις με 767 γιατί και οι πιλότοι που τα πετάνε περνάνε πρωτα απο συμβολαιογράφο.
 
NW DC-10. Κανείς δεν υποννοεί τίποτε εναντίον της πτητικής ικανότητας ενός 767 (με τις κατάλληλες προϋποθέσεις ασφάλειας, εκπαίδευσης και συντήρησης, προφανώς). Άλλωστε ακόμα 'διατηρείται' ενεργό, αν και βαίνει προς το τέλος της καρριέρας του - ακόμα και σήμερα η Delta βασίζεται κυρίως σε αυτό για τον όγκο των δι-ατλαντικών της πτήσεων, η Air Canada Rouge το ίδιο, κλπ.
Αλλά, δεν έχει καμία εταιρεία μέλλον βασιζόμενη σε αυτό. Πόσο μάλλον σε ένα μόνο. Όσο 'φτηνά' και να το νοικιάζουν.
 
Από το Facebook της εταιρείας...........................
SkyGreece Airlines S.A.
1 ώρα πριν ·
SkyGreece adds Air Madagascar as one of its customers to fly on behalf of the national carrier for certain flights! We would like to thank Air Madagascar for their confidence and their support!
MD 9061 took off this evening from Athens airport!
 
Top