flightnumber":2zk4potv said:Συγνώμη δε κατάλαβα... Βεβαίως και πέρνεις! Αγοράζεις τηλεοπτικό προϊόν.Hastaroth":2zk4potv said:Εν κατακλείδι:
1.Οταν δίνουμε λεφτά,ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ,πρέπει να παίρνουμε και κάτι σέ αντάλλαγμα.Το να πληρώνουμε γιά κάτι που δέν παίρνουμε είναι ληστεία.
2.Οταν δίνουμε λεφτά σέ κάποιο τηλεοπτικό κανάλι,το αντάλλαγμα που πρέπει να παίρνουμε είναι τηλεοπτικά προγράμματα και όχι διαφημίσεις.
Εγώ που δέν έχω τηλεόραση στο σπίτι μου,τί τηλεοπτικό προϊόν αγοράζω από την ΕΡΤ;
Καί έστω οτι έχω τηλεόραση,αλλά επιλέγω να μήν βλέπω ποτέ την ΕΡΤ.Γιατί πρέπει να την πληρώνω;
flightnumber":2zk4potv said:Με τι σειρά του το κανάλι έχει να αντιμετωπίσει πάμπολλα έξοδα.Πέρα από μισθούς, εκπομπές, δικαιώματα, στούντιο κλπ, είναι και οι συχνότητες που τις νοικιάζει απ' το κράτος, εξοπλισμός να φτάνει το σήμα παντού και πάρα πολλά άλλα.
Ωραία,κι'εμένα τί μέ νοιάζει;Αφού δέν τους βλέπω,άρα δέν είμαι πελάτης τους.Γιατί να τους πληρώνω;
flightnumber":2zk4potv said:Αυτό είναι όντως άδικο...Αλλά σε όλα τα σπίτια έχουν εισβάλει οι τηλεοράσεις εν έτη 2007 (και 2 κ 3 και παραπάνω, άκουγα δε στη Νετ το πρωί ότι οι Έλληνες βλέπουμε κατά μέσο όρο 4!!!! ώρες την ημέρα!)Hastaroth":2zk4potv said:3.Η λογική "ποιός δέν έχει τηλεόραση το 2007;" είναι εντελώς παράλογη.ΠΟΛΛΟΙ είναι αυτοί που δέν έχουν τηλεόραση,καί πολλοί χώροι επίσης (όπως π.χ.τά εργοστάσια ή γραφεία).
Οπως έγραψε κι'ό pingu,αυτό δέν σημαίνει οτι ΟΛΟΙ οι Ελληνες βλέπουν τηλεόραση 4 ώρες τη μέρα.Πολύ δέ περισσότερο δέν σημαίνει οτι όλοι οι Ελληνες βλέπουν ΕΡΤ 4 ώρες τη μέρα.
flightnumber":2zk4potv said:Αυτό δε μπορεί να γίνει ποτέ και πουθενά, για τα έξοδα που σου ανάλυσα πιο πάνω. Είναι ένα πάγιο! Εφόσον αποφασίσαμε να έχουμε δημόσια τηλεόραση...Hastaroth":2zk4potv said:4.Αν δικαιολογείται η ύπαρξη κρατικού καναλιού,θά πρέπη να λειτουργή όπως όλα τα συνδρομητικά κανάλια-μέ συνδρομές μόνο από αυτούς που θέλουν να τό βλέπουν.
Οχι!δέν ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ να έχουμε δημόσια τηλεόραση.Οπως δέν ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ να έχουμε δημόσια αεροπορική εταιρεία ή ΔΗΜΟΣΙΑ τράπεζα....