Βρε παιδιά, δεν καταλαβαίνω το εξής. Διαφωτίστε με μπας και βγάλω καμία άκρη. Καθόμαστε τώρα και μιλάμε για μια εταιρεία με ελλιπέστατη χρηματοδότηση, με κακή νοοτροπία και με λιγοστούς εργαζόμενους. Η εταιρεία αυτή έχει πάρει πλέον οριστικά το δρόμο της.
Κάθεστε λοιπόν για Ν+1-στη φορά, και επαναλαμβάνεται μια συγκεκριμένη πρόταση. Που "η Ολυμπιακή μας έχει φάει τρισεκατομμύρια, που έχει κάνει το ένα, που έχει κάνει το άλλο". Οφείλω λοιπόν να σας πληροφορήσω (και εγώ για νιοστή φορά) ότι η Ολυμπιακή, έχει φάει απείρως λιγότερα λεφτά από τον άμοιρο φορολογούμενο, από άλλες ΔΕΚΟ, όπως η λατρεμένη μας ΔΕΗ, ο ΟΤΕ, ο ΟΣΕ (ίσως το απαύγασμα της διαφθοράς και της παρακμής του δημόσιου τομέα) για να μην μιλήσω για την - επίσης λατρεμένη - ΕΡΤ. Δεν σας βλέπω όμως να αντιδράτε ποτέ και να λέτε, π.χ. "είναι και η ΟΑ που έχει ζημιές, αλλά είναι και κάτι άλλες που μας έχουν γονατίσει". Αντιθέτως, ξαφνικά, όλα τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας οφείλονται στην Ολυμπιακή και μάλιστα εδώ και 15 σελίδες έχουμε όλοι καταλήξει στο συμπέρασμα πως η μη ύπαρξη της Ολυμπιακής θα φέρει φοροαπαλλαγές από 500 ευρώ και πάνω για τον φορολογούμενο. Ας σοβαρευτούμε επιτέλους και ας κοιτάξουμε και τους εαυτούς μας, όπως π.χ. τι έχουμε κάνει εμείς και η ΟΑ βρίσκεται στο χάλι της σήμερα, διότι κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Όταν οι μισοί Έλληνες τη δεκαετία του '80 είχαν κάποιον να δουλεύει στην Ολυμπιακή, δεν τους υποχρέωνε κανείς να ζητούν ρουσφέτια για θέσεις. Ούτε αντέδρασε κανείς από εσάς τους έλληνες φορολογούμενους που τώρα ξαφνικά θίγεστε, όταν πρόεδρος της Ο.Α. ήταν ένας καταχραστής. Ούτε όταν η Ολυμπιακή έκανε πτήσεις μισής ώρας με τζάμπο για τις εκλογές και ποτέ δεν είπραττε αμοιβή. Ούτε όταν προσπάθησαν να την εξυγιάνουν, χρησιμοποιώντας τη λογική "πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι". Τόσα χρόνια οι εργαζόμενοι της Ολυμπιακής αγωνίζονταν μόνοι τους γιατί έβλεπαν την εταιρεία τους να καταρρέει εξαιτίας των κυβερνήσεων. Και όμως τόσα χρόνια επικροτούσε ο κατά τα άλλα αδικημένος Έλληνας φορολογούμενος το χάλι της, επανεκλέγοντας κυβερνήσεις και αντιδρώντας στην κατάργηση της μονιμότητας, υπό περιπτώσεις. Και τώρα έρχεστε και μου λέτε πως, θα μου ξαναπείτε για νιοστή + 1 φορά πως η Ολυμπιακή σας πείραξε. Αν λοιπόν ο έλληνας φορολογούμενος δεν την ήθελε, δεν θα πέταγε μαζί της και θα την άφηνε στην τύχη της και σε αυτό δεν νομίζω πως διαφωνεί κανείς. Όλα τα άλλα είναι περιττά.