ADSL στην Ελλάδα (LOL)

• Thread starter Thread starter seven4seven
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αρχίζει η δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων ADSL από τον ΟΤΕ

Ο ΟΤΕ αρχίζει από σήμερα τον δωρεάν διπλασιασμό των ονομαστικών ταχυτήτων πρόσβασης των συνδέσεων ADSL σε ολόκληρη τη χώρα.

Η αναβάθμιση αφορά σε όλες τις προσβάσεις ADSL (υφιστάμενες και νέες/ χονδρικής και λιανικής) και πραγματοποιείται χωρίς καμία αύξηση στα μηνιαία τέλη.

Η διαδικασία της αναβάθμισης αναμένεται να διαρκέσει περίπου τρεις μήνες. Συνολικά θα αναβαθμιστούν πάνω από 2.00 κόμβοι (DSLAMs) του ΟΤΕ σε ολόκληρη την επικράτεια. Σήμερα, το δίκτυο ADSL του ΟΤΕ περιλαμβάνει περίπου 525.000 εγκατεστημένες πόρτες σε περίπου 1.00 σημεία παρουσίας σ'όλη την Ελλάδα που εξυπηρετούν πάνω από 330.000 πελάτες ADSL.

Οι χρήστες, διευκρινίζει ο ΟΤΕ, δεν χρειάζεται να προβούν σε οποιαδήποτε ρύθμιση του εξοπλισμού τους, αφού η διαδικασία της αναβάθμισης πραγματοποιείται στις υποδομές του ΟΤΕ. Οι χρήστες που είχαν συμπεριληφθεί στο πιλοτικό πρόγραμμα αναβάθμισης ADSL προσβάσεων θα διατηρήσουν τις αναβαθμισμένες ταχύτητες που είχαν και κατά τη διάρκεια του πιλοτικού προγράμματος.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ON LINE
:D :D

καιρος ηταν (εχουμε ακομα ελπιδες να γινουμε ευρωπαικη χωρα αλλα πολυ αργα)

εγω αδσλ πειρα τελη μαιου και σε μια βδομαδα ειχα (αργσηε πολυ επειδη στο ολλυμπιακο χωριο ειχαν κλεψει καποιε πλακετες που κανουν τν ψηφιακη συνδση)

ΥΓ κλεψαν 10 πλακετες και η καθε μια κανει γυρω στα 10000 με 20000 ευρω

SARIDAKIS VASILIS":253uqv36 said:
Αρχίζει η δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων ADSL από τον ΟΤΕ

Ο ΟΤΕ αρχίζει από σήμερα τον δωρεάν διπλασιασμό των ονομαστικών ταχυτήτων πρόσβασης των συνδέσεων ADSL σε ολόκληρη τη χώρα.

Του λόγου του αληθές! Αντί για 384 από χτες που γύρισα Αθήνα έχω 768 :idea:
Άντε μπας και προλάβουμε το τρένο της ευρυζωνικότητας...

Kι εγω απο 512 σε 1024 :shock: . Αν και αργησε ο ΟΤΕ τελικα ανεβηκε κι αυτος στο ευρωπαικο τρενο! :roll:

GP707":2jshdfic said:
Kι εγω απο 512 σε 1024 :shock: . Αν και αργησε ο ΟΤΕ τελικα ανεβηκε κι αυτος στο ευρωπαικο τρενο! :roll:
muhaha.gif

Εδω δεν προσφερεται καν το 1024ρι πακετο πλεον.. Απο 2mbit/sec και ανω, εως 20 mbit/sec (και δεν μιλαω για δορυφορικο συστημα, αλλα με καλωδιο - normal!!!!)

makedonas":m3glyonq said:
GP707":m3glyonq said:
muhaha.gif

Εδω δεν προσφερεται καν το 1024ρι πακετο πλεον.. Απο 2mbit/sec και ανω, εως 20 mbit/sec (και δεν μιλαω για δορυφορικο συστημα, αλλα με καλωδιο - normal!!!!)

Τι λες ... και 512 υπάρχει ακόμη και 384 σαν DSL light για όσους έχουν μεγάλο μήκος γραμμής και δεν μπορούν να έχουν ADSL με μεγαλύτερες ταχύτητες. Περιττό να πω ότι οι περισσότεροι ακόμη μπαίνουν με PSTN!

Καιρός είναι όμως και στην Ελλάδα πλέον να γίνονται τέτοιες κινήσεις. Λογικά περισσότερο από 1024 (άντε 2048) δεν το χρειάζεται ο κοσμάκης για ιδιωτική χρήση.

Δεν ηξερα οτι υπαρχουνε ακομα εδω οι ταχυτητες που ειπες Ακη.. Οι πιο πολλοι εχουνε τα μεγαλα πακετα.. ;)

Ποσο εχεις ειπαμε? 6 mbit? lol

κι εδω υπαρχουν τα "μεγαλα" (για την Ελλαδα) πακετα ( 4mbit, παραπανω) αλλα η διαφορα μας ειναι οι τιμες :?

Προσοχη-προσοχη:
ΓΚΑΛΟΠ.

Σας εχουν διπλασιασει, ή ακομα????
Εγω ακομα στα ιδια, αν και συμφωνα με τη φορθνετ μεχρι 15-9 ολοι θα ηταν διπλοι.

Ξεκιναει νεο μπαραζ τηλεφωνηματων, μου φαινεται. :?

seven4seven":8unc9461 said:
Προσοχη-προσοχη:
ΓΚΑΛΟΠ.

Σας εχουν διπλασιασει, ή ακομα????
Εγω ακομα στα ιδια, αν και συμφωνα με τη φορθνετ μεχρι 15-9 ολοι θα ηταν διπλοι.

Ξεκιναει νεο μπαραζ τηλεφωνηματων, μου φαινεται. :?

Kai ego sto Kiato me otenet ta idia akoma 389 :cry: :cry: :cry: