AEGEAN - Domestic flights

• Thread starter Thread starter john
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τι εννοείς;

Υπάρχουν πτήσεις π.χ. A3840/1, A3802/3, A3830/3, A3880/1, A3864/5 κλπ κλπ...

OA701":2s6dsnfl said:
Γνωρίζει/θυμάται κανείς αν η σειρά αρ. πτήσεων Α38χχ χρησιμοποιείται ή υποδηλώνει κάτι?

Φυσικά .... Λοιπόν οι αριθμοί πτήσεων σχεδόν σε όλες τις αεροπορικές εταιρείες η αρίθμηση υποδηλώνει κάτι :

Πχ η ΟΑ (κρατική) Όλα τα Flights Νumber που ξεκινούσαν από ATH ή SkG με μονό αριθμό ΠΧ ΟΑ411 , ΟΑ321 κλπ αφορούσαν τις πτήσεις που αναχωρούσαν από Ελλάδα για εξωτερικό ...... Επίσης ο πρώτος αριθμός υποδείκνυε και την γεωγραφική περιοχή .
ΠΧ ΟΑ 411 , ΟΑ 423 (ΑΜΕΡΙΚΉ) JFK, YZZ, YUL
ΠΧ ΟΑ 530, OA 500 (ΚΡΉΤΗ) CHQ, HER
για τις άγονες είχε άλλη αρίθμηση.

Σχετικά με την Aegean Τώρα :

Στην Α3 ότι πετάει από SKG για εσωτερικό ξεκινά από 7χχ, Ότι πετάει για Κρήτη από 3χχ κ κλπ. Φυσικά όλες οι πτήσεις της Α3 δεν έχουν ιδιαιτερότητα αν είναι ζυγός αριθμός η μονός σε πτήση εξωτερικού η εσωτερικού . Απλά γεωγραφικά και μόνο σε αυτό το μοτίβο κινείτε. (ακόμα)
Η αρίθμηση πάντα ακολουθείτε ως έχει :
πχ Α3 330 ATH CHQ - A3 331 CHQ ATH.

Ελπίζω να βοήθησα .... :)

Ευχαριστώ και τους 2 σας για τις πληροφορίες. Δεν γνώριζα αν χρησιμοποιούσαν τη σειρά 8χχ, απ' ότι είδα είναι εξωτερικού.
Κάτι ακόμη, στο real time του Βενιζέλου αναγράφονται όλες οι κινήσεις ανεξαιρέτως?

Οι Schedule NAI και κάποιες επίσημες Charter Flights.. Αλλά όχι όλες οι πτήσεις πάντα ...

Βλέπω η απόσυρση της CY άφησε ανέγγιχτο έως τώρα το θερινό για RHO (αν και άκουσα ότι όλες οι κρατήσεις των Κύπριων πήγαν Α3), στο χειμερινό (μονοπώλιο :?: ) όμως έχουν προστεθεί 1 με 2 επιπλέον καθημερινά. Το καλό είναι ότι επίσης βλέπω χαμηλές τιμές, μένει να δούμε αν θα σφάζει ανελέητα στα last minute...

Aπό χθές ήθελα να γράψω ότι θα ήταν αναγκαίο για την Α3 να κατέβει κ να καθησυχάσει όσο γίνεται τους διάφορους που ξαφνικά ανακάλυψαν ότι θα έχουμε μονοπώλιο, τελικά μόλις άκουσα οτι σήμερα αφίχθην τίμ απ' την Αθήνα που ήδη συναντά κόσμο. Για να δούμε τι θα ακούσομεν...

Κάπως έτσι θα μοιάζει. Ε?? :P

Attachments

• new dh1 low.jpg
    new dh1 low.jpg
    161,9 KB · Προβολές: 1.259
@Greg.CHQ

Αν σου πω οτι κι εγω ειχα την ιδια απορια θα με πιστεψεις?? Πολυ καλη ενημερωση φιλε μου... σε ευχαριστω. Εχω παρατηρησει οτι η Α3 απο Ροδο για Αθηνα ξεκιναει με το 2 και η ΟΑ με το 7 (ετσι ηταν παντα).

Οπως επισης, εχω και την απορια για τα εροπλανα.... το 737, 777, το 767, 747, 380, 320, 787 κτλ κτλ αν δηλωνει κατι ή απλα ειναι αριθμοι. (ζητω συγνωμη αν ειναι οφ τοπικ).

Μου ειπώθηκε ότι σήμερα στην Α3215 προσφέρθηκε απο ένα μελομακάρονο στους επιβάτες και τέλος. Κόψανε τα αφεψήματα και τα φυστικοκρουασάν;

Χτες (Α3 511, Θεσσαλονίκη-Αθήνα) είχε σαμπάνια (ή κάτι που έμοιαζε), κανονικά αναψυκτικά, βασιλόπιτα και κλήρωση εισιτηρίου πήγαιν' - έλα.