Cyprus Airways News

• Thread starter Thread starter gioannis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Το είχα ξανακούσει την περασμένη βδομάδα αλλά δεν έτυχε να βρω κάποιο άρθρο για να το ποστάρω. Πριν από περίπου 4 βδομάδες ταξίδεψα με τις Κυπριακές Αερογραμμές και το φαγητό ήταν ΑΘΛΙΟ. Δεν ξέρω τι ακριβώς ήταν ή τι προσπάθησαν να κάνουν. Αυτό που είχα εγώ ήταν κομμάτια από λίπος μέσα σε μια καφέ σάλτσα με ρύζι. Ας όψεται η πείνα μου. Όταν έφτασα σπίτι μου μετά από μερικές ώρες είχα αναγούλες και τάσεις για εμετό. Δεν ξέρω αν οφείλεται στο φαγητό ή σε κάτι άλλο.

Ντρέπομαι για λογαριασμό τους. Δεν καταλαβαίνω τον τρόπο σκέψης τους!!

Τρως ληγμένα αλλά κερδίζεισ μίλια στην ΟΑ.. :twisted:

Μήπως γνωρίζει κανείς τί γίνεται με τη συμφωνία κοινού κωδικού μεταξύ Κ.Α. και Virgin Atlantic?

Η ημερομηνία εφαρμογής που είχε ανακοινωθεί ήταν 25 Ιουλίου 2011 - δηλ σήμερα με την προυπόθεση ότι θα λαμβάνονταν όλες οι απαιτούμενες άδειες.

Θα δούμε και το Cyprus Airways στη στολή της ομάδας?

Κυπριακές Αερογραμμές SUNMILES: Δωρεάν Χρυσή Κάρτα σε όλα τα Elite μέλη!
Από την 1η Σεπτεμβρίου 2011, μέλη του προγράμματος SUNMILES που συγκεντρώνουν 50.000 βαθμούς από ταξίδια με τις Κυπριακές Αερογραμμές* κατά τη διάρκεια ενός ημερολογιακού έτους, θα τους παραχωρείται δωρεάν η κάρτα Gold Sunjet Executive Club, αξίας €667**, για όσο διάστημα παραμένουν στην κατηγορία Elite!
http://cyprusair.com/newsletters/2011/G ... ne-web.htm

Έχω μια απορία σχετικά με το πρόγραμμα Sunmiles. Έχω κλείσει ένα εισητήριο με τα μίλια μου και πλήρωσα μόνο τους φόρους αεροδρομίων κτλ. Μήπως γνωρίζει κανείς αν πρόκειται να "μαζέψω" μίλια από αυτή τη συγκεκριμένη πτήση;

Όχι καμία αεροπορική δεν δίνει μίλια σε award tickets