aas59
First-Class-Member
- Περιοχή
- HER
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- UAE
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGIR
Re: Νέα Δρομολόγια
Σε ότι με αφορά.
Προφανώς και δεν τοποθετώ τον εαυτό μου στην θέση του "Δικαστή".
Αυτό που λέω (και το διευκρινίζω ξανά ) είναι ότι δεν μπορεί να λέγονται πράγματα (όπως πχ "Πάει άπατη η Α3 στην γραμμή Λονδίνου") χωρίς να παραθέτονται στοιχεία (η links για τα στοιχεία) που λαμβάνει υπ' όψιν του ο γράφων για να εκφέρει αυτή την άποψη.
Τόσο απλό.
Είναι φυσικό μία θέση που υποστηρίζεται από στοιχεία (που μπορούν και άλλοι να επεξεργαστούν) έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από μία άλλη που απλώς λέγεται για να λεχθεί.
Η αμφισβήτηση των στοιχείων είναι το πρόβλημα???
Για μένα το πρόβλημα είναι η ΜΗ δημοσίευση των στοιχείων (παρανόμως βέβαια αφού σαν ΑΕ ακόμα και οι ΟΑ υποχρεούνται να δημοσιεύουν ισολογισμό και σε περίπτωση μη συμμόρφωσης σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία θα είχε ήδη αφαιρεθεί η άδεια λειτουργίας) ώστε να γνωρίζουν ΌΛΟΙ οι Έλληνες σε ποιο σημείο βρίσκεται.
Δεν έχει καμία σημασία τι πιστεύει ο καθένας μας για το πως πάει η συγκεκριμένη γραμμή.
Αυτό που θα ήταν ενδιαφέρον , είναι η παρουσίαση στοιχείων για την μέχρι σήμερα πληρότητα .
Μέχρι τότε εγώ τουλάχιστον δεν έχω άποψη για το αν πηγαίνει καλά η "άπατη" η συγκεκριμένη.
Αυτό που λές είναι μεγάλη αδικία για τον διαχειριστή και τους moderators που κατά την ταπεινή μου άποψη δεν έχουν δώσει ΠΟΤΕ δικαίωμα για τέτοιου είδους σχόλια.
Ελπίζω να ανακαλέσεις για κάτι που μπορεί να έγραψες εν θερμώ,
Φιλικά
aas59
giopan":3g9idlv8 said:Τι ακριβώς εννοείτε στοιχεία? (Akis, Computerise, aas klp).
Στοιχεία συνήθως απαιτούνται στις δικαστικές αίθουσες όπου βρίσκεται κάποιος κατηγορούμενος για κάτι.
Σε ότι με αφορά.
Προφανώς και δεν τοποθετώ τον εαυτό μου στην θέση του "Δικαστή".
Αυτό που λέω (και το διευκρινίζω ξανά ) είναι ότι δεν μπορεί να λέγονται πράγματα (όπως πχ "Πάει άπατη η Α3 στην γραμμή Λονδίνου") χωρίς να παραθέτονται στοιχεία (η links για τα στοιχεία) που λαμβάνει υπ' όψιν του ο γράφων για να εκφέρει αυτή την άποψη.
Τόσο απλό.
Είναι φυσικό μία θέση που υποστηρίζεται από στοιχεία (που μπορούν και άλλοι να επεξεργαστούν) έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από μία άλλη που απλώς λέγεται για να λεχθεί.
giopan":3g9idlv8 said:Δηλαδή για την κατρακύλα της ΟΑ τι ακριβώς στοιχεία θα χρειαζόσουν για να καταλάβεις ότι η κατάσταση έχει φθάσει προ πολλού στο απροχώρητο? Και άντε και δίνει κάποιος στοιχεία. Μετά θα αρχίσουν κάποιοι να αμφισβητούν την εγκυρότητα των στοιχείων κλπ κλπ φαύλος κύκλος.
Η αμφισβήτηση των στοιχείων είναι το πρόβλημα???
Για μένα το πρόβλημα είναι η ΜΗ δημοσίευση των στοιχείων (παρανόμως βέβαια αφού σαν ΑΕ ακόμα και οι ΟΑ υποχρεούνται να δημοσιεύουν ισολογισμό και σε περίπτωση μη συμμόρφωσης σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία θα είχε ήδη αφαιρεθεί η άδεια λειτουργίας) ώστε να γνωρίζουν ΌΛΟΙ οι Έλληνες σε ποιο σημείο βρίσκεται.
giopan":3g9idlv8 said:Γιατί δεν κάνεις ένα γκάλοπ με θέμα «Πιστεύετε ότι αποδίδει τα αναμενόμενα στην εταιρία το δρομολόγιο της Α3 στο Λονδίνο?».
Δεν έχει καμία σημασία τι πιστεύει ο καθένας μας για το πως πάει η συγκεκριμένη γραμμή.
Αυτό που θα ήταν ενδιαφέρον , είναι η παρουσίαση στοιχείων για την μέχρι σήμερα πληρότητα .
Μέχρι τότε εγώ τουλάχιστον δεν έχω άποψη για το αν πηγαίνει καλά η "άπατη" η συγκεκριμένη.
giopan":3g9idlv8 said:Αν θέλετε να μείνετε λίγοι και καλοί. Απλά τότε μην ξεχάσετε να το μετονομάσετε σε airliners-by-aegean.gr
Αυτό που λές είναι μεγάλη αδικία για τον διαχειριστή και τους moderators που κατά την ταπεινή μου άποψη δεν έχουν δώσει ΠΟΤΕ δικαίωμα για τέτοιου είδους σχόλια.
Ελπίζω να ανακαλέσεις για κάτι που μπορεί να έγραψες εν θερμώ,
Φιλικά
aas59