aceshigh":n7ajw7ol said:
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Τον μέχρι τώρα επαγγελματισμό τον γνωρίζω και αποτέλεσε κριτήριο επιλογής, το αν θα συνεχιστεί δε γνωρίζω, όταν για αρκετό προσωπικό ακολουθεί μεταταξη, εθελουσία συνταξιοδότηση κτλ ή αν γίνουν περικοπές στον αριθμό των ελέγχων(υποθετικά μιλάω, ελπίζω όχι).
Δέν νομίζω οτι θά γίνουν περικοπές στόν αριθμό τών ελέγχων,γιατί δέν πρόκειται γιά κάποιο συνοικιακό μπακάλικο,αλλά γιά μιά αεροπορική εταιρεία χώρας-μέλους τής ΕΕ,και πρέπει ο ΑΒ νά αποδείξη οτι σέβεται την ασφάλεια τών επιβατών.Αλλωστε,καί στήν ακτοπλοϊα που δραστηριοποιείται,τά βαπόρια του (τά οποία είναι σύγχρονα και κάποια από αυτά νεότευκτα) θεωρούνται από τά πιό ασφαλή.Ούτε εκεί έκανε "περικοπές στόν αριθμό τών ελέγχων" όταν τά πήρε από τόν Παναγόπουλο.
Πάντως επειδή κάποιος ανέφερε ότι δεν ακούγονται περικοπές αλλά αντίθετα προσλήψεις, αντιτείνω ότι σιγά μην ανακοίνωνε ο Βγενό ' θα κάνω απολύσεις΄.'Οταν είπα δεν τον εμπιστεύομαι ξέρω π.χ. στο χώρο μου ότι ήταν μελιστάλλαχτος πριν αγοράσει τον όμιλο Μητέρα και όταν τον πήρε αναρωτήθηκε δημόσια στους γιατρούς ''τόσο καλοί είστε όλοι και δεν έχει γίνει καμία απόλυση τόσα χρόνια?Κανέναν εδω μέσα δε θεωρείτε ανεπαρκή?''.
Επειδή και εγώ δουλεύω στόν χώρο αυτόν καί έχουμε πελάτη τόν συγκεκριμένο όμιλο,δέν άκουσα νά κάνη απολύσεις,παρ'όλα όσα άκουσες οτι είπε.Δέν έχει κανέναν λόγο νά απολύση άτομα -ιδιαίτερα γιατρούς- που είναι καλοί στήν δουλειά τους.
Θέλω να πω ότι άπαξ και έγινε η αγορά, έπρεπε να προβληθεί μόνο ως καλή, αλλά νοήμονα όντα είμαστε κάθε ιδιώτης θέλει κέρδος.
Τό ότι κάθε ιδιώτης θέλει κέρδος είναι λογικώτατο καί νομιμώτατο,κανείς δέν δουλεύει καί κανείς δέν επενδύει χρήματα γιά πλάκα ή γιά να κάνη τον φιλάνθρωπο.Αλλωστε άν δέν κερδίση κάποιος από τον κόπο του ή/καί τήν επένδυσή του,πώς θά ζήση;
Τό ζήτημα είναι τί αντιλαμβάνεται "ο κάθε ιδιώτης" ώς κέρδος.Αν το αντιλαμβάνεται ώς "ν'αρπάξουμε όσα μπορούμε μ'ένα φρούπ καί νά τό στρίβουμε",ή άν το αντιλαμβάνεται ώς "νά είμαστε σωστοί επαγγελματίες και σωστοί απέναντι στούς πελάτες και τούς εργαζόμενους,ώστε να μείνουμε στην αγορά και να κερδίζουμε επί χρόνια και δεκαετίες".
Δηλαδή έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί τα Α340 τον προσεχή καιρό παρόλο που δεν τα αγόρασε?
Φυσικά καί θά τά χρησιμοποιή μέχρι να βρή κάτι να τά αντικαταστήση.Αλλά αυτό χρειάζεται αρκετό χρόνο,γιατί ώς γνωστόν η επιλογή ενός τύπου αεροπλάνου εξαρτάται από πολλά πράγματα.Οπότε δέν πιστεύω οτι τά 340 θά φύγουν από τον στόλο τουλάχιστον μέχρι τό τέλος τού χρόνου.
Τελοσπάντων,μακάρι να είμαι υπερβολικός εγώ, κάπως αναπτερώθηκε το ηθικό μου ωστόσο.
Ε,είδες,κάτι είναι κι'αυτό,τουλάχιστον θά ευχαριστηθής το ταξίδι σου χωρίς άγχος
Με το καλό μετά θα γράψω trip report. Για την ιστορία χρησιμοποιώ Xanax 0,5 ή Lexotanil 1,5mg!!
Πάντως η λήψη φαρμάκων καί μάλιστα ηρεμιστικών/υπνωτικών θέλει μεγάλη προσοχή.Θά σέ συμβούλευα να την αποφύγης.Αλλοίμονο άν έπρεπε να παίρνουμε φάρμακα γιά ψύλλου πήδημα..