Πρόγραμμα Icarus

• Thread starter Thread starter sv8fmz
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
ariadgr":6ei0euhd said:
manos_p":6ei0euhd said:
...μετά από την λογοκρισία που δέχονται απο τους επιβάτες τους...

κριτική ήθελες να πείς...

Και τα δυο θα ελεγα εγω.Αμεσως μολις πεις κατι το οποιο αν ηξερες απο αεροπλανα θα σου φανει λογικο,καποιος επιβατης θα αρχισει να σου τη λεει η να φωναζει.

Παντως το icarus συμφερει αρκετα,και αν ξερεις ποτε θες να πεταξεις και παρεις νωρις σου δινει γρηγορα το authority η icarus,και επιπλεον τωρα πια παιρνεις στο 9666666 και το πληρωνεις μεσω καρτας.

Η προσφορά για έκδοση owe-way award tickets συνεχίζεται. Βολεύει αφάνταστα αυτή η παράταση! :great:

Τώρα οι Ολυμπιακές Αερογραμμές δίνουν την δυνατότητα στα μέλη του πρoγράμματος Icarus να εκδώσουν και award εισιτήριο απλής μετάβασης (one way). Η προσφορά ισχύει για την περίοδο από 24 Σεπτεμβρίου 2008 έως και 30 Ιουνίου 2009. Το ταξίδι θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 31 Ιουλίου 2009.

http://oainfo.olympicairlines.com/gr/ic ... les_gr.htm

Να έστελναν και κανένα email για την παράταση δεν θα ήταν άσχημα...
Να μυρίσουμε τα νύχια μας περιμένουν;
Ευχαριστώ για την ενημέρωση. :great:

Μία απλή ερώτηση!
Πως πμορεί κάποιος να γίνει μέλος Icarus?
Γίνεται μεσω Internet?

Online δεν υπάρχει δυνατότητα... ακόμα.

Υπάρχουν αιτήσεις στα πρακτορεία, αεροδρόμια και τα αεροπλάνα

jmkOA":w1scsff3 said:
Μία απλή ερώτηση!
Πως πμορεί κάποιος να γίνει μέλος Icarus?
Γίνεται μεσω Internet?

Μπορείς να ρωτήσεις στο icarus @ olympic-airways.gr αν μπορούν να σου στείλουν με email την αίτηση.

Εγώ έχω την προσωρινή-χάρτινη κάρτα μιλίων της Ο.Α. εδώ και 3 χρόνια!!!και ακόμα να μου στείλουν την κανονική...θα την πάρω ποτέ;τα μίλια μου τι θα απογίνουν;

Καλημερα
Ξερει καποιος αν θα ισχυσουν τα μιλλια που εχουμε στην OLYMPICAIR?

Ακομα δεν εχει ανακοινωθει τιποτα,αλλα πολλοι πανω στο πανικο τους μη τα χασουν εχουν αρχισει να τα χρησιμοποιουν απο την ωρα που οριστικοποιηθηκε η πωληση.

Συμφωνα με πληροφοριες,μεσα στη βδομαδα θα ανεβει ανακοινωση η οποια θα καλει τους επιβατες να χρησιμοποιησουν τα μιλια τους μεχρι τις 31 Σεπτεμβριου, καθως δε θα μεταφερθουν στη νεα εταιρια.