Πρόγραμμα Icarus

• Thread starter Thread starter sv8fmz
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Προβλέπεται να υπάρχουν και αιτήσεις μέσα στο αεροπλάνο, ώστε να τη συμπληρώνεις επί τόπου, να τη δίνεις στο πλήρωμα και να παίρνεις και τα μίλια της πτήσης που πετάς άμεσα. Υπάρχει και ειδική ενημερωτική ανακοίνωση από το πλήρωμα όσο το αεροπλάνο είναι ακόμα στο έδαφος. Απλώς επειδή αιτήσεις σπάνια υπάρχουν μέσα στα αεροπλάνα, η ανακοίνωση δε γίνεται σχεδόν ποτέ...

Και όταν υπάρχουν αιτήσεις, σε ενημερώνει (ευγενικά ομολογουμένως) κάποιο μέλος του πληρώματος ότι "είναι καλύτερα να κάνετε τη διαδικασία μόνος σας, γιατί το πιο πιθανό είναι να χαθεί αν μείνει εδώ".
Κι όμως μου συνέβη προσωπικά και ευτυχώς που μου το είπε ο αεροσυνοδός γιατί αλλιώς ακόμα θα περίμενα.

http://ww2.olympic-airways.gr/old_files ... areggr.htm

συμφωνα με αυτη τη σελιδα η αιτηση μπορει να σταλει μεσω mail!!!!
(Η Αίτηση Συμμετοχής στο Icarus Frequent Flyer Program, προσωρινά δεν είναι διαθέσιμη μέσω του Internet.
Παρακαλούμε απευθυνθείτε στο πλησιέστερο γραφείο της Ολυμπιακής ή στείλτε μας e-mail για να σας την ταχυδρομίσουμε.
)

Έχω συμπληρώσει κοντά στα 45000 μίλια.. και για να αποκτήσεις τη silver card πρέπει να φτάσεις 30000.. εγώ να περιμένω να μου αποσταλλεί αυτόματα ή θα πάρω τηλέφωνο για να μου την αποστάλουν..και αν αποκτήσω την silver card θα μου αφερεθούν 30000 μίλια ?..ας με βοηθήσει κάποιος.

manos_p":1ivl43v7 said:
Έχω συμπληρώσει κοντά στα 45000 μίλια.. και για να αποκτήσεις τη silver card πρέπει να φτάσεις 30000.. εγώ να περιμένω να μου αποσταλλεί αυτόματα ή θα πάρω τηλέφωνο για να μου την αποστάλουν..και αν αποκτήσω την silver card θα μου αφερεθούν 30000 μίλια ?..ας με βοηθήσει κάποιος.

Δεν σου αφαιρούνται μίλια.

Σύμφωνα με αυτό:
http://oageneral.olympicairlines.com/oa ... asiluk.htm
τα 30.000 μίλια πρέπει να τα μαζέψεις εντός 12 μηνών για να πάρεις την Silver κάρτα.
Εσύ τα έχεις

Πιο αναλυτικά:
http://oageneral.olympicairlines.com/te ... ateruk.htm
QUALIFICATION LEVELS
The ICARUS FREQUENT FLYER PROGRAM has a three-level structure:

Join & Fly -> Silver -> Gold.
This structure is based on the number of actual miles flown on O.A. only, and on the class of service.
- Qualification levels depend on the number of miles accrued over a period of 12 months, on Olympic Airlines S.A. services only, effective from the date of the member's application .

- If a member qualifies for upgrading, a new tracking period begins at zero.
- Upgrading to a higher level is based on miles accumulated with in a 12-month period.
- Downgrading is based on the miles accumulated during the last 12 months of the validity of the card.
- To remain at the same level, mileage will be considered the last 12 months of the validity of the card.
- The number of miles required for each level, as well as the awards and privileges provided to the members at each level, may be changed at any time without prior notice.

Join & Fly

- Members who have accumulated at least 30,000 miles within 12 months, on O.A. services only, will be upgraded and will receive the SILVER ICARUS CARD.
- Members who have accumulated at least 60,000 miles within 12 months, on O.A. services only, will be upgraded and will receive the GOLD ICARUS CARD.

Silver Level

- Members must accumulate at least 30,000 miles, on O.A. services only, within the second year of the validity of their card in order to remain at the same level.
- If a member has accumulated at least 60,000 miles, on O.A. services only, within the second year of validity of the card, he or she will be upgraded and will receive the

GOLD ICARUS CARD.

- If a member has not accumulated at least 30,000 miles, on O.A. services only, within the second year of the validity of the card, he/she will be downgraded and will receive a JOIN & FLY ICARUS card.

- In the event that a member is upgraded to the Gold Icarus card level within he first year of the validity of the card, existing miles will be cancelled on the date the new card is issued and a new tracking period will begin at zero.

Gold Level

- Members must accumulate at least 60,000 miles on O.A. services only within second year of the validity of the card in order to remain at the same level.
- If a member has not accumulated at least 60,000 miles on O.A. services only within the second year of the validity of the card, he/she will be downgraded and will receive the SILVER ICARUS card.

Ποια είναι η διαδικασία για να βγάλει κάποιος αυτή την κάρτα;

Δεν ξέρω τι συμβαίνει σήμερα,πριν περίπου όμως ένα 3μηνο σε τηλεφωνική συνομιλία με το τμήμα ΙΚΑΡΟΣ της ΟΑ μου είχαν πει οτι δεν τυπώνουν πλέον πλαστικές κάρτες γιατί έληξε η σύμβαση με τον πριν λίγα χρόνια προμηθευτή τους και δεν έχει γίνει ακόμα νέος διαγωνισμός...
Επομένως καλύτερα να πάρεις και να συνεννοηθείς τηλεφωνικά γιατί δεν είναι και πολύ "φρέσκες" οι πληροφορίες που καταθέτω.
Όσο για τα μίλια,δεν σου αφαιρούνται.

imaginas":35ihidty said:
Ποια είναι η διαδικασία για να βγάλει κάποιος αυτή την κάρτα;
Συμπληρώνεις την ειδική αίτηση είτε σε κάποιο πρακτορείο της ΟΑ, είτε στα γκισέ του check in , είτε εν πτήση , αν υπάρχουν τα κατάλληλα έντυπα στο αεροπλάνο.

Edit: Υπάρχει και το κουμπάκι επεξεργασία ...

Α..εγώ τα μάζαψα σε περίπου 2 χρόνια..τώρα δλδ μόνο να τα εξαργυρώσω μπορώ σε κάποιο ταξίδι μου. Πάντως ευχαριστώ..

ουτε και σε εμενα εχει ερθει η κανονικη καρτα-με την προσωρινη κυκλοφορω (εδω κολλαει το ελληνικοτατο 'ουδεν μονιμοτερο του προσωρινου', που ελεγαν οι προγονοι προφανως διαισαθνομενοι την προχειροτητα που θα επικρατει ες αει σε αυτο τον τοπο).
επισης θεωρω απαραδεκτο το οτι δε μπορω να ξερω ποσα μιλια εχω πατωντας 2 κουμπια στο ιντερνετ...
και μια ερωτηση...ξερει κανεις ποσα μιλια χρειαζομαι για να κλεισω award εισητηριο?