Πρόγραμμα Icarus

• Thread starter Thread starter sv8fmz
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
bari":2ch7ccbs said:
ουτε και σε εμενα εχει ερθει η κανονικη καρτα-με την προσωρινη κυκλοφορω (εδω κολλαει το ελληνικοτατο 'ουδεν μονιμοτερο του προσωρινου', που ελεγαν οι προγονοι προφανως διαισαθνομενοι την προχειροτητα που θα επικρατει ες αει σε αυτο τον τοπο).
επισης θεωρω απαραδεκτο το οτι δε μπορω να ξερω ποσα μιλια εχω πατωντας 2 κουμπια στο ιντερνετ...
και μια ερωτηση...ξερει κανεις ποσα μιλια χρειαζομαι για να κλεισω award εισητηριο?

δε νομιζω οτι παιζει σημαντικο ρολο το να ειχαμε μια καρτα καλυτερης καταστασης αφου στην ουσια τα μιλια δεν "περνιουνται"σαν πιστωτικη...αυτοι απλα τον κωδικο θελουν και το διαβατηριο(και στην τελικη την πλαστικοποιεις εσυ αν εκει ειναι το ολο ζητημα)

οσο για αυτο που λες περι 2 κουμπιων εχω τη λυση στο προβλημα σου!
δε νομιζω οτι υπαρχει καλυτερο site για να ελεγξεις τα προσωπικα σου μιλια π.χ.αν εχουν σιγουρα περαστει !!!!απλα βαζεις τον κωδικο σου και βλεπεις τα παντα τα στοιχεια σου κλπ.αναλυτικοτατα!τωρα το γιατι δε "διαφημιζεται" καλυτερα δεν το γνωριζω...

http://mobile.olympicairlines.com/wap/w ... fps=951108

και γενικα ειμαι απολυτα ικανοποιημενη απο τους ανθρωπους που δουλευουν σε αυτο το προγραμμα!οσες φορες τους εχω στειλει mail για διευκρινησεις σχετικα με τα μιλια μου και καποιο θεμα που μπορει να αντιμετωπιζω π.χ.στις αρχες επειδη εκοψα τις καρτες οταν τις συμπληρωναμε με το φιλο μου δεν ηξερα αν ειχαμε γραψει στη σωστη καρτα και στην αναλογη φορμα της τα στοιχεια 'η αν τα ειχαμε μπερδεψει...ελπιζω να καταλαβατε!χεχε!(δηλαδη εδω δε μιλαμε οτι στελνουν απαντητικα mails μαζικων αποστολων)παντα μα παντα απαντουν αμεσως και "προσωπικα"!
ακομα βεβαια δεν εχω κλεισει τα awards tickets...αλλα πιστευω οτι δε θα χω προβλημα!ειναι πολυ εξυπηρετικοι!και αυτο αποτελει ενα πολυ θετικο στοιχειο για τις ΟΑ γενικοτερα!

οσο για τα μιλια
13000:
εσωτερικο...

15000:
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ
ΑΘΗΝΑ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
ΑΘΗΝΑ-ΣΟΦΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ
ΑΘΗΝΑ-ΤΙΡΑΝΑ

17000:
ΑΘΗΝΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΑ
ΑΘΗΝΑ-ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
ΑΘΗΝΑ-ΡΩΜΗ
ΑΘΗΝΑ-ΛΑΡΝΑΚΑ
ΑΘΗΝΑ-ΚΑΙΡΟ

19000:
ΑΘΗΝΑ-ΒΗΡΥΤΤΟ
ΑΘΗΝΑ-ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΣΤΟΥΤΓΓΑΡΔΗ
ΑΘΗΝΑ-ΒΙΕΝΝΗ

21000:
ΑΘΗΝΑ-ΓΕΝΕΥΗ
ΑΘΗΝΑ-ΜΙΛΑΝΟ
ΑΘΗΝΑ-ΜΟΝΑΧΟ
ΑΘΗΝΑ-ΣΤΟΥΤΓΓΑΡΔΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΝΤΥΣΣΕΛΝΤΟΡΦ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚ-ΒΕΡΟΛΙΝΟ

23000:
ΑΘΗΝΑ-ΒΕΡΟΛΙΝΟ
ΑΘΗΝΑ-ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ
ΑΘΗΝΑ-ΝΤΥΣΣΕΛΝΤΟΡΦ

25000:
ΑΘΗΝΑ-ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
ΑΘΗΝΑ-ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
ΑΘΗΝΑ-ΛΟΝΔΙΝΟ
ΑΘΗΝΑ-ΜΑΔΡΙΤΗ
ΑΘΗΝΑ-ΜΟΣΧΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΟΝΔΙΝΟ
ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΙΣΙ

30000:
ΑΘΗΝΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ
ΑΘΗΝΑ-ΚΟΥΒΕΙΤ

35000:
ΑΘΗΝΑ-ΝΤΟΥΜΠΑΙ

80000:
ΑΘΗΝΑ-ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ
ΑΘΗΝΑ-ΜΟΝΤΡΕΑΛ
ΑΘΗΝΑ-ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
ΑΘΗΝΑ-ΤΟΡΟΝΤΟ

Αλεξανδρα, πολυ κατατοπιστικη η απαντηση σου και σε ευχαριστω.
2 θεματα που θα σημειωσω ειναι
-στο περι καρτας, το θεμα δεν ειναι αν θα την πλαστικοποιησω η αν οντως χρειαζομαι κατι περισσοτερο απο απλα τον αριθμο. ειναι θεμα τυπικο, και βεβαια κατα ποσο η εταιρια κανει το προγραμμα φιλικο και ελκυστικο στον πελατη της. η ολη διαδικασια απο την εκδοση καρτας στην παρακολουθηση των μιλιων ειναι μια μικρη περιπετεια.
-το λινκ που μου εδωσες λειτουργει..βεβαια δε βγαζει αναλυτικη κατασταση να τσεκαρει ο καθενας τι του γινεται αλλα θα μου πεις..λεπτομερειες θες τωρα?
μαλιστα μου εβγαλε και ημ.ληξης 12/2007 .... :?

μου κανει εντυπωση που δε σε βοηθησε το site! :( kai to 2007 μου κανει τρομερη εντυπωση...εμενα λεει 2012!βεβαια η τελευταια μου πτηση ηταν αρχες γεναρη...δεν ξερω κατα ποσο παιζει ρολο αυτο...
παντως και προσφατα που τους ξαναστειλα mail giati δεν περασαν αμεσως τα μιλια μου(και φοβηθηκα μηπως ξεχαστηκε αυτος στο check-in counter )μου εστειλαν μεσα σε 2 εργασιμες μερες αναλυτικη κατασταση με τις πτησεις τα bonus κλπ.!!!!!

Ξέρει κάποιος,τι περιλαμβάνει το "kosher Meal";Θέλω να συμπληρώσω την αίτηση για το πρόγραμμα,και δεν ξέρω τι να βάλω! :)

Είναι το γεύμα των Εβραίων και απ'οτι γνωρίζω προσφέρουν ένα μεγάλο κουτί-τάπερ που περιέχει τα υλικά του φαγητού σε μικρότερα κουτιά-τάπερ.
Επειδή δεν πρέπει να αναμιγνύουν τα υλικά του φαγητού γι'αυτό ανοίγουν τα σφραγισμένα κουτιά-τάπερ ,αν χρειαστεί τα δίνουν ένα-ένα στις αεροσυνοδούς να τα ζεστάνουν και τα τρώνε ξεχωριστά.
Δυστυχώς δεν ξέρω ούτε τι προσφέρουν , ούτε αν είναι καλύτερα/γευστικότερα από τα κανονικά γεύματα.

Οπότε δε θα επιλέξω τίποτα!!!Ευχαριστώ για την απάντηση

http://mobile.olympicairlines.com/wap/w ... fps=951108

Προσπαθώ τις τελευταίες μέρες να δω τα μίλια μου στη παραπάνω διεύθυνση αλλά λέει ότι η σελίδα δεν λειτουργεί. Πρόλαβα να τα δω πριν καιρό και ανακάλυψα ότι δεν μου είχαν περάσει 800 μίλια (τους έστειλα αναλυτικά τις πτήσεις που έκανα μέσα στον χρόνο, i.e. 2007). Ακόμα δεν μου έχουν απαντήσει απο την Icarus. Υπάρχει περίπτωση να έχουν προσθέσει να μίλια που δεν είχαν περαστεί; Όσο για τη διεύθυνση στο ίντερνετ έχετε κάποια πληροφορία; Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να τσεκάρω να μίλια μου online;

Σε μένα τα βγάζει κανονικά.
Και η σελίδα λειτουργεί και τα μίλια δείχνει.
Αφού μπεις στη σελίδα που λες, μετά πρέπει να κάνεις click στο "Μέλη στο Ίκαρος" και να δώσεις τον αριθμό της κάρτας σου.
Μήπως να ξαναδοκιμάσεις?

Re:

Για να καταλάβεις, μου βγάζει error page κατευθείαν. Δεν μου βγάζει καθόλου το σημείο ''Μέλη στο Ίκαρος''. Thanx!