Skygreece Airlines

και νεότερα εδώ για το πρόγραμμά από ΑΤΗ & SKG http://goo.gl/BQygRS
 
YYZ-SKG?

Πώς;;;
 
...προφανώς θα έχουν A2, A3, THY και ASL ως feeders από IST, BEG και την υπόλοιπη ελληνική επικράτεια :banana:
Σοβαρά τώρα, μακάρι να πάει καλά το εγχείρημα, καλές πτήσεις όταν....
 
Και το επίσημο δελτίο τύπου από την εταιρεία.





Αθήνα, 30 Ιανουαρίου 2015

Δελτίο Τύπου

Η SkyGreece Airlines Α.Ε, η Αεροπορική Εταιρία που ίδρυσαν Έλληνες Ομογενείς του Καναδά, ξεκινά υπερατλαντικές πτήσεις από και προς την Ελλάδα!
Πρόκειται για την πρώτη Ελληνική εταιρία με Υπερατλαντικές πτήσεις, η οποία πήρε άδεια από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας του Καναδά, μετά την ιστορική Ολυμπιακή Αεροπορία και θα πραγματοποιεί εμπορικές τακτικές πτήσεις από τη συμπρωτεύουσα προς το Τορόντο.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η εβδομαδιαία πτήση από και προς τη Θεσσαλονίκη, καθώς η κίνηση αυτή προβλέπεται να ωφελήσει ιδιαίτερα την Βόρεια Ελλάδα σε οικονομικό, κοινωνικό και τουριστικό επίπεδο.
Πλέον οι απόδημοι Έλληνες του Καναδά, Μακεδονικής καταγωγής και όχι μόνο, θα έχουν για πρώτη φορά στην ιστορία την επιλογή της απευθείας σύνδεσης μεταξύ Θεσσαλονίκης και Τορόντο με σύμμαχο τη μοναδική ελληνική φιλοξενία και τον σεβασμό στον επιβάτη σε προσιτές τιμές!
Σύμφωνα με ανακοίνωση της SkyGreece Airlines Α.Ε, οι πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Τορόντο, θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, με πρώτη πτήση την Πέμπτη 21 Μαΐου 2015.
Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις ώρες που θα πραγματοποιούνται οι πτήσεις, θα ανακοινωθούν στην επίσημη παρουσίαση του προγράμματος της εταιρίας.


______________________
Κ. Παπαδημητρίου 33, 190 03 Μαρκόπουλο Αττική çT: 211 1211 010 çF: 211 1211 224 çE: pressoffice@skygreece.com http://www.skygreece.com
 
Στην σελιδα της Greek Air News στο Facebook ο padre δηλωσε οτι θα ερθουν επιπλεον αεροσκαφη,

copy/paste

Αγαπητοί φιλοι, σύντομα θα προστεθούν και αλλα wide body Αεροπλάνα !!!Ειναι δυνατόν να γίνουν όλες αυτές οι πτήσεις και πολλές άλλες , με ενα Αεροπλανο;;;;
 
dab4coins":2fwib63s said:

από Θεσσαλονίκη για Τορόντο μέσω Βουδαπέστης καθώς το μήκος του διαδρόμου απογείωσης στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης δεν επιτρέπει την απογείωση αεροσκαφών για τόσο μακρινές πτήσεις.
Στην πτήση αυτή η εταιρεία θα εξυπηρετεί και επιβάτες που θέλουν να ταξιδέψουν από την Θεσσαλονίκη στην Βουδαπέστη.
 
Traffic rights στο BUD-YYZ θα εχουν ?
 
Θα βάλει ο Θεός το χέρι Του, μη φοβάσαι....
 
Άμα είναι να κάνει SKG-BUD-YYZ γιατί δεν το κάνει ως SKG-ATH-YYZ?
 
Άρα θα κάνει και SKG-ATH. Λέτε να το κάνει άδειο;
 
Top