Βάσεις της Ryanair σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

• Thread starter Thread starter OA701
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εντάξει, είναι γνωστό ότι η Ράιαν δεν έχει και πολλές συμπάθειες σε αυτό το φόρουμ (σε αντίθεση με την Φραπορτ). Και είναι λογικό. Το προϊόν της είναι χαμηλού επιπέδου, όσο κι αν οι "legacy" carriers τη συναγωνίζονται επάξια τα τελευταία χρόνια, οι εκβιαστικές πρακτικές της είναι στα όρια της μαφίας και η συμπεριφορά της σε πελάτες, εργαζόμενους και συνεργάτες χωράει άφθονη κριτική.

Ωστόσο, μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι η αποχώρηση μιας εταιρείας από ένα αεροδρόμιο και η περικοπή δρομολογίων δεν είναι ποτέ καλό πράγμα.

Τα αεροσκάφη της πάντως πάνε κι έρχονται ασφυκτικά γεμάτα, οπότε κι εγώ πιστεύω ότι αν η αγορά διακρίνει ευκαιρία το κενό σε ένα βαθμό θα καλυφθεί με τον καιρό. Αλλά ας μην υποβαθμίζουμε το σοκ της αποχώρησης εάν συμβεί.

Προσωπικά, προτιμώ να τα βρουν και ομολογώ ότι έχω πετάξει με την Ράιαν. Ποτέ δεν είναι η πρώτη μου επιλογή, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις είναι μονόδρομος, είτε λόγω προορισμού είτε λόγω τιμής. Όταν βρίσκεις εισιτήρια στο μισό ή και στο ένα τρίτο της τιμής των άλλων, απλά κλείνεις τη μύτη σου και πετάς μαζί τους.

ΥΓ μήπως να μεταφερθεί στο Βόλο και να το πουλάει σαν Thessaloniki South ή Athens North και να τελειώνουμε, να μην τρέχουμε και στη Σόφια ή στα Σκόπια;

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί τον βρίσκετε εκβιασμό; Αν δεν μου δώσετε Χ λεφτά/διαφήμιση, θα φύγω. Αυτό είναι μια στάνταρ εμπορική διαπραγμάτευση, σου λέει τι θέλει και είσαι ελευθερος να αποφασίσεις αν συμφωνείς ή να κάνεις άλλη αντιπρόταση. Αεροδρόμιο έχεις, όχι μανάβικο.

Για τον Βόλο το έχω ξαναγράψει ότι μπορεί να είναι ένα τεράστιο πρότζεκτ και ευκαιρία, στο κέντρο της Ελλάδας. Εφόσον βέβαια μπει πχ ένα λεωφορείο για είτε Λάρισα, είτε Παλαιοφάρσαλα με σύνδεση για τραίνο (όταν και έαν υπάρχει τραίνο..).