Πρόγραμμα Icarus

Χωρίς να ξέρω κάτι συγκεκριμένο θεωρώ πως ο Βγενόπουλος δε θα το δεχόταν σε καμία περίπτωση από τη στιγμή που έχει δική του τράπεζα.

Η συνεργασία αυτή προφανώς θα διακοπεί και το κόστος θα το φάει η προς εκκαθάριση ΟΑ.

Αναμένουμε από τη Marfin Egnatia Bank νέο προϊόν
 
Παιδιά να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζετε... Τα μίλια της Icarus διαγράφηκαν και στις προηγούμενες (και πιο... "λευκές") "αλλαγές εταιρίας"? (airways, airlines, αεροπορία κλπ - δεν τα θυμάμαι κιόλας ακριβώς :mrgreen:)
 
Όχι, εγώ πρόσφατα εξαργύρωσα μίλια που είχα από το 1999, δηλαδή πολύ πριν τη λειτουργία των Ολυμπιακών Αερογραμμών.
 
Πάλι καλά... Περίεργο πάντως που δεν ήταν μέρος του συμβολαίου να διατηρηθεί το πρόγραμμα, έστω και με αλλαγές, αλλά πάντως να μη χαθούν τα μίλια....
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας τα μίλια από την κάρτα Icarus πρέπει να καταναλωθούν έως τις 30/9 σε πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν και αυτές έως την ίδια ημερομηνία. Άρα τα μίλια της παλιάς ΟΑ, χάνονται αν δεν εξαργυρωθούν.
 
Έψαξα τους όρους του παραρτήματος που υπέγραψα όταν έκανα την αίτηση της ΟΑ AMEX και βρήκα την παρακάτω ενδιαφέρουσα παράγραφο:

6. Η αποχώρηση του Κατόχου από το Πρόγραμμα για οποιονδήποτε λόγο αναστέλλει την πίστωση του Λογαριασμού Μιλίων με τη χρήση της Κάρτας. Στην περίπτωση αυτή ο Κάτοχος δικαιούται να ζητήσει από την Τράπεζα την αντικατάσταση της Κάρτας του με άλλη και η Τράπεζα δικαιούται να αντικαταστήσει αυτήν με άλλην. Σε οποιαδήποτε τέτοια περίπτωση η νέα κάρτα θα αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης και η κατοχή και χρήση της θα διέπεται από την ίδια Σύμβαση. Μετά την αποχώρηση από το Πρόγραμμα όλα τα μίλια που έχουν συγκεντρωθεί ακυρώνονται και ο Κάτοχος χάνει όλα τα δικαιώματα, τις παροχές και τα προνόμια του Προγράμματος.

Θα μου λείψει αυτή η καρτούλα (κι ας "έγδερνε" τις επιχειρήσεις που την αποδέχονταν με 3,5% προμήθεια...)
 
Ταξίδεψα πρόσφατα με award ticket σε πτήση εσωτερικού και παρόλο που είχα κλείσει bussines το αεροπλάνο ήταν νοικιασμένο και έγινε υποβάθμιση θέσης χωρίς να με ενημερώσει κανένας ακόμα και η κοπέλα στο τσεκ ιν δεν μου είπε τίποτα!!. Μόνος μου το κατάλαβα όταν μπήκα στο αεροπλάνο αλλά και η κάρτα επιβίβασης έγραφε ''ECONOMY''.Δικαιούμε να πάρω πίσω μίλια??
 
Απο τη στιγμη που πεταξες οχι..Γενικα μετα την εκδοση του εισιτηριου βεβαια, δε δικαιουσαι πισω μιλια.Τωρα αν θες κανε ενα τηλ. αυριο μετα τις 9.00 στον Ικαρο, αλλα δε νομζω οτι θα σου πουνε κατι διαφορετικο...Ακομα και στα πληρωμενα εισιτηρια, αν εχεις C class και γινει το ιδιο και πεταξεις Y/class δε παιρνεις και τη διαφορα...

Το καλυτερο βεβαια θα ηταν να πας στον προορισμο σου με αλλη πτηση (που φυσικα και σου επιτρεπεται αφου εγινε A/C rotation).
 
Σε κανονικά πληρωμένα εισητήρια δίνουν πίσω τη διαφορά. (Το ξέρω γιατί μου είχε τύχει πριν 2 χρόνια). Τώρα θα τηλεφωνήσω αύριο να δούμε γιατί έχω 12000 μίλια υπόλοιπο να συμπληρώσω τα 13000 για να πάρω ακόμα ένα ταξιδάκι τζάπα.. :great:
 
Kαι σε μενα ετυχε να γινει το αεροπλανο απο Λονδινο ολο economy,και μου επεστραφησαν τα μιλλια,αλλα με καθυστερηση.
Καλεσε τον Icaro μπας και γινει τιποτα γιατι τα κοριτσια που δουλεουν εκει .........δεν εχουν χρονο ουτε να αναπνευσουν.
Καλα ταξιδια!!!!!!!!
 
Top